OM BUMPER BALLS

DANMARKS BEDSTE BUMPER BALLS

FODBOLD PÅ EN HELT NY MÅDE

Bumper Ballz fænomenet er på ingen tid blevet en af de mest efterspurgte  aktiviteter. Bumper Balls giver dig mulighedfor at spille fodbold på en helt ny måde. Du kan tackle og vælte rundt uden, at få rødt kort.

%

100% TILFREDSHED 

Vores erfarne instruktører sørger for at i får en sjov og underholdende omgang bobble fodbold. Vores bumper ballz er fremstillet af kraftig gennemsigtig blød plastik, som er skabt til professionelt brug.

Man skal være minimum 12 år for, at prøve bumper ballz. Maksimal vægt: 120 kg.

 

%

RUNBALLZ
VI LAVER EVENTS OVER HELE LANDET

Bumper balls trækkes ned over hovedet og selerne tages på, som var det en rygsæk. Når du er i midten af bolden er det kun dine ben, som stikker ud. Du kan nu frit løbe rundt og bevæge dig. 

I modsætning til fodbold gør det ikke ondt, at blive tacklet eller at falde. Du er nemlig beskyttet af den store plastik “kugle” som du løber rundt i.
Bumper Ballz er helt ufarligt og det kan spilles hvad enten man er ung eller gammel. Du er sikret masser af sjov – både som publikum og som spiller.

Spillet handler – ligesom i fodbold – om, at score mål og vinde kampen. Foruden selve holdet, der vinder kampen udnævner vi kampens spiller og bedste tackling.

 

Alt du skal gøre, er at samle dit hold. Så skal vi nok sørge for at skabe de perfekte rammer for et fedt event.
Vores erfarne instruktører kommer ud til jeres event med en masse energi og begejstring.

Vi operere i hele landet. Så længe der er en græsplæne eller hal, er der rig mulighed for, at tage en omgang bumper balls.
Vi kan også arrangere et spil indendøres via en af de mange idrætshaller, som vi samarbejder med.

Vi kommer med alt udstyret, instruktøren, sodavand og musik. Så når i først har booket gennem os skal du bare læne dig tilbage og lade os klare resten.

Læs mere om vores løsninger og priser ved, at trykke nedenfor.